• Με έκπτωση!

NanoPhos - ΘΕΡΜΟ-ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΑΣ SURFAPAINT THERMODRY ELASTOMERIC ROOF 10LT

Product available for orders
62,50 €
με ΦΠΑ

Το SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint στεγανώνει, εμποδίζει τη διείσδυση του νερού, ανακλά την υπέρυθρη ακτινοβολία και αποτρέπει τη μεταφορά θερμότητας, βελτιώνοντας την ενεργειακή απόδοση.

  • ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ με θερμομονωτικές ιδιότητες
  • ΕΠΑΛΕΙΦΩΜΕΝΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
  • ΛΕΥΚΟ - Ανακλά 94,8% της υπέρυθρης ακτινοβολίας
  • ΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ 10 ΛΙΤΡΩΝ
  • ΑΠΟΔΟΣΗ : 18-20 m2 / 10LT    (αστάρωμα και δύο στρώσεις)
  • Επιμήκυνση: -10οC: 400%,     23οC: 381%
  • Eφαρμογή με ρολό πινέλο βούρτσα.
  • Ιδανική στεγανοποίηση ακόμα και σε λιμνάζοντα νερά.

Θερμομονωτικό επαλειφόμενο στεγανωτικό ελαστομερές, για ταράτσες, οριζόντιες και κεκλιμένες εξωτερικές επιφάνειες

SURFAPAINT THERMODRY ELASTOMERIC ROOF PAINT 10 LT .

 
Το SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint είναι ένα υψηλής ποιότητας θερμομονωτικό ακρυλικό ελαστομερές στεγανωτικό ιδανικό για εφαρμογή σε εξωτερικές οριζόντιες και κεκλιμένες επιφάνειες.
 
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint είναι ένα υψηλής ποιότητας ελαστομερές χρώμα που διατηρεί την ελαστικότητά του σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιακών μεταβολών. Η επίστρωση του ελαστομερούς χρώματος έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας λόγω χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας, να ανακλά την υπέρυθρη ακτινοβολία, να επαναεκπέμπει τη θερμότητα και να αποτρέπει τη διείσδυση της υγρασίας, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του καλοκαιριού. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς εμφανίζει εξαιρετική ανθεκτικότητα στη UV ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρέχει μία μη διαπερατή, στεγανοποιητική επίστρωση, ακόμα και σε λιμνάζοντα ύδατα ή χιόνι ενώ είναι υδρατμοπερατό επιτρέποντας στις επιφάνειες να αναπνέουν. Το προϊόν είναι φιλικό στο περιβάλλον συμβάλλοντας στη μείωση του φαινομένου της θερμικής νησίδας. 
 
EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εξωτερικές επικλινείς ή οριζόντιες επιφάνειες, ταράτσες και δώματα, μπαλκόνια, σκυρόδεμα, τσιμεντόπλακες, μωσαϊκό και τσιμεντοκονία, ασφαλτικές μεμβράνες (με ψηφίδα, χωρίς επικάλυψη αλουμινίου).
 
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 
Εφαρμογή: Το SurfaPaint ThermoDry Elastomeric Roof Paint μπορεί να εφαρμοστεί σε εξωτερικές οριζόντιες (π.χ. ταράτσες, δώματα, μπαλκόνια) και επικλινείς επιφάνειες. Αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του υλικού. Νέα υποστρώματα από τσιμέντο ή νέες τοιχοποιίες θα πρέπει να έχουν ωριμάσει για περισσότερο από 2 εβδομάδες πριν την εφαρμογή.
Προετοιμασία: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές πριν την εφαρμογή. Απομακρύνετε σκόνη, βρωμιά και σαθρά υπολείμματα.
 
Οδηγίες εφαρμογής: Ανακατέψτε καλά πριν την εφαρμογή. Στεγανοποιήστε τις ρωγμές και τους αρμούς είτε με στόκο, είτε επιστρώνοντας ύφασμα πολυεστέρα (γάζα) εμποτισμένο με ThermoDry Elastomeric Roof Paint. Η επιφάνεια ασταρώνεται χρησιμοποιώντας το ίδιο το υλικό αραιωμένο με νερό 1:1 κ.ό. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 5⁰C - 35⁰C. Η υγρασία επιφάνειας δε θα πρέπει να ξεπερνά το 6% και της ατμόσφαιρας το 80%. Εφαρμόστε 2 στρώσεις χωρίς αραίωση χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας πινέλο, ρολό ή με ψεκασμό. Βεβαιωθείτε ότι οι γωνίες και οι άκρες καλύπτονται επαρκώς. Πρόσθετες στρώσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 24 ώρες μετά την προηγούμενη στρώση. Μέγιστη στεγανοποιητική ικανότητα επιτυγχάνεται 7 ημέρες μετά την εφαρμογή.
Συνολική καλυπτικότητα: 20 m²/  10LT  (αστάρωμα και δύο στρώσεις).
Στέγνωμα: Συνήθως 4 ώρες ανάλογα με το πάχος της στρώσης. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υψηλή υγρασία επιμηκύνουν το χρόνο στεγνώματος.
ΤΕΧΝΙΚΟ  ΦΥΛΛΑΔΙΟ :  πατήστε ΕΔΩ
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ :  Πατήστε ΕΔΩ
%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg

Το προϊόν ΔΕΝ έχει ταξινόμηση ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2015/830. 
MPN
5200351104364
Νέο προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.