DUROSTICK Durolux Renovation Tile Paint 2.5L - Λευκό Χρώμα & Αστάρι 2 σε 1 για εφαρμογή απευθείας πάνω στα πλακάκια

Ε Ξ Α Ν Τ Λ Η Θ Η Κ Ε
40,00 €
με ΦΠΑ
  • Υψηλής ποιότητας & αντοχής, ακρυλικό - πολυουρεθανικό χρώμα ενός συστατικού.
  • Xρώμα και αστάρι (2 σε 1), για εφαρμογή απευθείας πάνω στα πλακάκια.
  • Iσχυρή πρόσφυση, μεγάλη καλυπτικότητα & υδρατμοπερατότητά.
  • Mυκητοκτόνο. Αντοχές στο συχνό πλύσιμο.
  • Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε πλακίδια τοίχου, ψηφίδες, κεραμικά κτλ.
  • Δοχείο των 2.5L - ΛΕΥΚΟ Ματ.
  • Αραίωση : Έτοιμο προς χρήση.
  • Απόδοση : 16 mσε 2 στρώσεις.
  • ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Δεν συνίσταται για οριζόντιες επιφάνειες και επιφάνειες όπου λιμνάζει νερό. 

Durolux Renovation Tile Paint 2.5L  DUROSTICK

Χρώμα για ανακαίνιση πλακιδίων τοίχου & επίπλων κουζίνας.

 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Υψηλής ποιότητας και αντοχής, ακρυλικό - πολυουρεθανικό χρώμα ενός συστατικού. Νέας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο χρώμα και αστάρι (2 σε 1), για εφαρμογή απευθείας πάνω στα πλακάκια. Διακρίνεται για την ισχυρή πρόσφυση, τη μεγάλη καλυπτικότητα και υδρατμοπερατότητά του. Είναι ανθεκτικό σε συνθήκες μπάνιου και κουζίνας, στους υδρατμούς και το συχνό πλύσιμο (δεν ξεφλουδίζει και δεν γαλακτωματοποιείται). Λόγω των ειδικών μυκητοκτόνων ουσιών που περιέχονται στην σύνθεσή του, δύναται να προστατεύσει την επιφάνεια του φιλμ του χρώματος, καθώς δεν ευνοεί τη δημιουργία μούχλας και την ανάπτυξη μυκήτων. Εύκολο στην εφαρμογή, με εξαιρετικό φινίρισμα, αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή για αλλαγή χρώματος και ανακαίνιση, χωρίς ‘αναστάτωση’ του χώρου (ξηλώματα ή επικόλληση νέων πλακιδίων).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το DUROLUX RENOVATION TILE PAINT είναι ιδανικό για την ανακαίνιση χώρων με συνεχή χρήση και καταπόνηση, όπως είναι το μπάνιο και η κουζίνα. Εφαρμόζεται σε πλακίδια τοίχου, ψηφίδες, κεραμικά, αλλά και σε έπιπλα μπάνιου και ντουλάπια κουζίνας. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή και σε ήδη βαμμένες και νέες ασταρωμένες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδα, σπατουλαριστούς τοίχους και ταβάνια. Ιδανικό για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, ενοικιαζόμενα δωμάτια, φοιτητικά διαμερίσματα κλπ., για φρεσκάρισμα και ανακαίνιση όλων των επιφανειών, σε μπάνια και κουζίνες.

Εφαρμογή: To DUROLUX RENOVATION TILE PAINT αναδεύεται ελαφρά πριν από τη χρήση. Εφαρμόζεται ως έχει, με αφρώδες ρολό ή πινέλο, σε 2 επιστρώσεις. Η δεύτερη επίστρωση ακολουθεί, αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Δεν συνίσταται για οριζόντιες επιφάνειες και επιφάνειες όπου λιμνάζει νερό.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ  Η σχετική υγρασία του χώρου εφαρμογής πρέπει να είναι χαμηλότερη από 60%.  Η χρήση των επιφανειών πραγματοποιείται 5 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της βαφής. Βαμμένες επιφάνειες με DUROLUX RENOVATION TILE PAINT συνιστάται να πλένονται μετά την πάροδο 20 ημερών από τη βαφή τους, με μαλακό σφουγγάρι και ήπιο απορρυπαντικό. Το προϊόν αποκτά τις μηχανικές του αντοχές μετά από 20-30 μέρες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν δεν χρειάζεται κάποια επισήµανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νοµοθεσίας. Συνιστάται όµως να διατηρείται µακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αµέσως ιατρική συµβουλή, δείχνοντας το δοχείο ή την ετικέτα.

TEXNIKO ΦΥΛΛΑΔΙΟ

MPN
5204277679258
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.