Nanophos Surfapore W 4L - Αδιαβροχοποιητικό , Απωθητικό Νερού & Ελαίων για Ξύλο

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
48,00 €
με ΦΠΑ

Το SurfaPore W απωθεί το νερό και τους ελαιώδεις λεκέδες ώστε να συντηρεί τις απορροφητικές, ξύλινες επιφάνειες -

Bασική του ιδιότητα είναι η αδιαβροχοποίηση του ξύλου.

Συσκευασία : Δοχείο  4L 

Κατανάλωση : 8-10 m2 /L 


Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

SURFAPORE W - Nanophos

Υδατο/Ελαιοαπωθητικό Ξύλου

Το SurfaPore W είναι ένας συνδυασμός ενεργών συστατικών που απωθεί το νερό και τους ελαιώδεις λεκέδες, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή στο σκεύρωμα και διαστατική σταθερότητα ακόμα και στα πιο υγρά περιβάλλοντα.  

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPore W είναι υγρό προϊόν υδατικής βάσης, ώστε να συντηρεί τις απορροφητικές, ξύλινες επιφάνειες. Βασική του ιδιότητα είναι η αδιαβροχοποίηση του ξύλου, που εξασφαλίζει τη διαστατική του σταθερότητα και προστατεύει από την αποσύνθεση. Ταυτόχρονα με τον αποκλεισμό του νερού επιτυγχάνεται και αποτελεσματική ελαιοπροστασία. Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σαν πρόσθετο (αραιωμένο 10%) σε pressure treatment για να προστατέψει το ξύλο (θάλαμος συμπίεσης - αποσυμπίεσης ξυλείας). Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά βερνίκια, η χρήση του SurfaPore W δεν αλλάζει ορατά την επιφάνεια εφαρμογής και δεν μπλοκάρει τους πόρους, επιτρέποντάς της να διατηρήσει την φυσική της αναπνοή.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απορροφητικά Ξύλα σε: έπιπλα, ξυλεία κήπου, πέργκολες, decks, αποβάθρες, φράκτες, προσόψεις και υποστηλώματα οροφών.

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Το SurfaPore W εφαρμόζεται σε φυσική, απορροφητική ξυλεία. Σε περίπτωση που υπάρχει παλαιότερη επικάλυψη, βερνίκι ή φιλμ, απομακρύνετε πριν την εφαρμογή. Συνιστάται η επιφάνεια εφαρμογής να είναι καθαρή και στεγνή. Προϊόν έτοιμο για χρήση. Δεν αραιώνεται. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Με πινέλο ή βούρτσα ή ρολό ή ψεκαστικό καλύπτουμε με SurfaPore W. Πλήρης αποτελεσματικότητα επιτυγχάνεται 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές ξύλινες επιφάνειες, επανεφαρμόστε μέσα σε 2 ώρες. Θερμοκρασία εφαρμογής 10-35oC.

Καλυπτικότητα: 8-10 m² ανά λίτρο προϊόντος, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.

Επαναβαφή: Η χρήση χρωμάτων ή βερνικιών ξύλου μετά την εφαρμογή του SurfaPore W μπορεί να επηρεάσει την απόχρωση ή την πρόσφυση τους. Εφαρμόστε δοκιμαστικά 72 ώρες μετά την εφαρμογή του SurfaPore W.

ΤΕΧΝΙΚΟ  ΦΥΛΛΑΔΙΟ : Πατήστε ΕΔΩ
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ : Πατήστε ΕΔΩ
%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg
Το προϊόν δεν έχει ταξινόμηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1907/2006 και επόμενων μετατροπών.
 Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών.
ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άμεσα με άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άμεσα την συμβουλή ενός γιατρού.
ΔΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα μολυσμένα ρούχα. Κάντε αμέσως ένα ντους. Ζητήστε άμεσα την συμβουλή ενός γιατρού.
ΚΑΤΑΠΟΣΗ: Δώστε την μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άμεσα την συμβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εμετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού.
ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άμεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτομο σε ανοικτό αέρα, μακριά από το χώρο του ατυχήματος. Αν η αναπνοή σταματήσει, πραγματοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη. 
MPN
52003511000809
4 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.