PENETRON PENEBAR PRIMER 750ml Αστάρι για υδροδιογκούμενο κορδόνι

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
26,50 €
με ΦΠΑ
  • Αστάρι για υδροδιογκούμενο κορδόνι.
  • Δοχείο των 750ml.
  • ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ :  Ενδεικτικά, 1 Lt ασταρώνει  0,75 Lt για 40 - 48 m.
  • Απόχρωση : Πορτοκαλί.
  • Εφαρμόζεται με τη χρήση βούρτσας.
  • Καθαρισμός προτείνεται η χρήση σαπουνόνερου.

ΑΓΟΡΕΣ έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (με χρήση Πιστωτικής Κάρτας ) από 250,00 ευρώ.


Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

PENEBAR PRIMER.

 ΥΔΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ / ΑΣΤΑΡΙ ΥΔΡΟΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΔΟΝΙΩΝ PENEBAR

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το PENEBAR PRIMER βελτιώνει τη συγκόλληση μεταξύ προσχηματισμένων στεγανωτικών, όπως τα PENEBAR® SW, και της επιφάνειας του σκυροδέματος, βοηθώντας την διαδικασία της εφαρμογής.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το PENEBAR® PRIMER πρέπει να εφαρμόζεται στο υπόστρωμα με τη χρήση βούρτσας, πριν την τοποθέτηση των υδροδιογκούμενων κορδονιών PENEBAR® SW. Το PENEBAR® PRIMER μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, μέταλλο, και PVC (κάθετα και οριζόντια) και σε υπέργειες κατασκευές.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στο εργοτάξιο . Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υποστρώματα σε οριζόντιες, κάθετες και υπερκείμενες εφαρμογές .Μπορεί να εφαρμοστεί σε «πράσινο» σκυρόδεμα ή σε υγρή επιφάνεια.

Κάλυψη: 3,8 L καλύπτουν περίπου 240 m. 0,47 L καλύπτουν περίπου 30 m. Η πραγματική κάλυψη του PENEBAR™ PRIMER εξαρτάται από το πορώδες και την απορρόφηση του υποστρώματος.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΗΝ εφαρμόζετε το PENEBAR™ PRIMER σε θερμοκρασίες κάτω των 4 oC. Για καθαρισμό από το PENEBAR™ PRIMER, προτείνεται η χρήση σαπουνόνερου.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Το PENEBAR™ PRIMER είναι διαθέσιμο σε δοχεία των 3,8 L και 0,75 L.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Προετοιμασία Επιφάνειας: Προσεκτικά καθαρίστε, με τη βοήθεια βούρτσας, τη σκόνη και τα σαθρά από τις επιφάνειες που θα εφαρμοστεί το PENEBAR® PRIMER. Εφαρμογή: Εφαρμόστε μία στρώση PENEBAR® PRIMER, με τη βοήθεια βούρτσας, σε μια λωρίδα με ελάχιστο πλάτος 50 mm (2 inches), σε ελάχιστο πάχος 0,1 mm στην περιοχή που θα τοποθετηθούν τα προσχηματισμένα στεγανωτικά υδροδιογκούμενα κορδόνια PENEBAR® SW. Αφήστε το PENEBAR® PRIMER να στεγνώσει για 10 έως 15 λεπτά σε θερμοκρασία 25°C (77°F) ή περισσότερο, όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη. Ενώ το PENEBAR® PRIMER είναι ακόμα κολλώδες, εγκαταστήστε τα υδροδιογκούμενα κορδόνια PENEBAR® SW πιέζοντας σταθερά σε όλο το μήκος τους. Για κάθετες και υπέργειες εφαρμογές, πιέστε σταθερά για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Τα υδροδιογκούμενα κορδόνια PENEBAR® SW θα πρέπει να εγκατασταθούν, ενώ το PENEBAR® PRIMER είναι ακόμα κολλώδες και μέσα σε 3 ώρες μετά το στέγνωμα του ασταριού. Αν τα υδροδιογκούμενα κορδόνια PENEBAR® SW δεν έχουν τοποθετηθεί μέσα σε 3 ώρες, εφαρμόστε ξανά μια επιπλέον στρώση PENEBAR® PRIMER.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Προτείνεται κατά την διαδικασία εφαρμογής η χρήση προστατευτικών γαντιών και γυαλιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε, στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας. Η PENETRON HELLAS Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει κατανοητό και πρόσφατα ενημερωμένο δελτίο δεδομένων ασφαλείας για την ασφαλή χρήση των προϊόντων PENETRON®. Κάθε δελτίο δεδομένων ασφαλείας περιέχει πληροφορίες υγείας και ασφάλειας για την προστασία των υπαλλήλων σας και των πελατών σας. 

MPN
10.11005
10 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.