KRAFT ECO STAIN BLOCKER AQUA 3L ΛΕΥΚΟ Αστάρι νερού

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
17,00 €
με ΦΠΑ
Οικολογικό ακρυλικό μονωτικό υπόστρωμα-αστάρι πλαστικών
και ακρυλικών χρωμάτων για εσωτερική και εξωτερική χρήση. 
Εμποδίζει τη μετανάστευση των στεγνών λεκέδων στην επιφάνεια του τελικού επιχρίσματος.
Συσκευασία : Δοχείο των 3L 
Απόχρωση : ΛΕΥΚΟ
Απόδοση : 8-9m/L
Αραίωση :  έως 12% νερό.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

ECO STAIN BLOCKER AQUA - KRAFT
Οικολογικό Ακρυλικό μονωτικό υπόστρωμα για εσωτερική και εξωτερική χρήση.
 
  Mατ ακρυλικό μονωτικό υπόστρωμα υδατικής διασποράς, πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Λόγω της ειδικής του σύστασης εμποδίζει τη μετανάστευση των στεγνών λεκέδων από νικοτίνη, καπνό, παλιές υγρασίες, μαρκαδόρους, καφέ, χυμούς κτλ στην επιφάνεια του τελικού επιχρίσματος. Ενισχύει την πρόσφυση, αυξάνει την απόδοση, την αντοχή και την ανθεκτικότητα του τελικού χρώματος. Συμβάλει στο ιδανικό φινίρισμα της επιφάνειας λόγω του δουλέματός του, και της μεγάλης καλυπτικής του ικανότητας μειώνοντας κατά αυτό τον τρόπο τις απαιτούμενες επιστρώσεις του τελικού χρώματος. Εφαρμόζεται ως μονωτικό υπόστρωμα πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων σε βαμμένες επιφάνειες, καθώς και νέες, κατάλληλα προετοιμασμένες, από σοβά, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα και μπετόν. Ιδανικό για παιδικά δωμάτια, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και νοσοκομεία.
  Χρωματίζεται σε ανοιχτές αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού KRAFT INSPIRED COLOR συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην ιδανική κάλυψη του τελικού επιχρίσματος.
Συσκευασία    :    Διατίθεται σε συσκευασίες των 3L 
Εργαλεία βαφής: Πινέλο με συνθετική τρίχα, ρολό, πιστόλι αέρος ή airless.
Αραίωση: 0-12% με νερό.
Ελάχιστος χρόνος επαναβαφής: 6-8 ώρες, ενώ σε λερωμένες επιφάνειες, για την εξασφάλιση της καλύτερης μόνωσης των ρύπων, συνιστάται η επαναβαφή μετά από 24 ώρες προκειμένου να επέλθει εις βάθος στέγνωμα του φιλμ.  Σε ιδιαίτερα λερωμένες επιφάνειες συστήνεται να εφαρμόζεται και 2η στρώση ECO STAIN BLOCKER AQUA μετά από 24 ώρες από την 1η. 
 Αναδεύετε καλά πριν τη χρήση  κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
 
Κατανάλωση : 8-9  m2 / lt / στρώση 
%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg

Το προϊόν ΔΕΝ έχει ταξινόμηση ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2015/830. 
MPN
5204494583703
4 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.