KRAFT MASTER HYDROCONTROL 10L - ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
45,00 €
με ΦΠΑ
 • ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΑΝΤΙΜΟΥΧΛΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ
 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ  
 • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : ΔΟΧΕΙΟ 10LT
 • ΑΠΟΧΡΩΣΗ : ΛΕΥΚΟ - ΜΑΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
 • ΑΠΟΔΟΣΗ : 8-10 m²/L
 • ΑΡΑΙΩΣΗ :  5-10% νερό.
 • ΣΤΕΓΝΩΜΑ : 2-3 ώρες 
 • ΕΦΑΡΜΟΓΗ : ΡΟΛΟ , ΠΙΝΕΛΟ 

MASTER HYDROCONTROL 10lt - ΛΕΥΚΟ

KRAFT


Ισοθερμικό θερμομονωτικό πλαστικό χρώμα με αντιμικροβιακή δράση για εσωτερική χρήση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ισοθερµικό. Χάρη στην ισοθερµική του ιδιότητα και τα µικροσκοπικά υαλοσφαιρίδια που περιέχει, εξισορροπεί τη θερµοκρασία των τοίχων και αποτρέπει την υγροποίηση συσσωρευµένων υδρατµών λόγω διαφοράς θερµοκρασίας. Έτσι, προλαµβάνει την ανάπτυξη µικροοργανισµών και αποτρέπει την εµφάνιση υγρασίας, µούχλας και µυκήτων.

 • Έξτρα αντιµουχλική δράση. Ισχυρή αντιµουχλική και αντιµικροβιακή προστασία, πιστοποιηµένη από το διεθνώς αναγνωρισµένο ινστιτούτο IMSL.
 • Ιδανικό για κουζίνα και µπάνιο. Λόγω της διπλής δράσης του είναι ιδανικό  για χώρους µε έντονη υγρασία όπου δηµιουργούνται υδρατµοί καθώς και σε χώρους µε ανεπαρκή αερισµό ή και απουσία φυσικού φωτισµού, όπως είναι µπάνια, WC, κουζίνες, υπόγεια κ.ά.
 • Αντοχή στο πλύσιµο. Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιµο µε απορρυπαντικά.
 • Υπέροχο ultra µατ αποτέλεσµα. Λόγω της πολύ χαµηλής του γυαλάδας, καλύπτει αποτελεσµατικά τις ατέλειες του τοίχου, προσφέροντας ένα ultra µατ φινίρισµα.
 • Φιλικό στο χρήστη. Δουλεύεται εύκολα, απλώνεται οµοιόµορφα και έχει ισχυρή πρόσφυση σε όλες τις συνήθεις δοµικές επιφάνειες (σοβάς, τσιµέντο, γυψοσανίδα, ξύλο). Είναι σχεδόν άοσµο.

Διατίθεται σε συσκευασίες των 0,75 lt , 3lt , 10 lt .

Λόγω της διπλής δράσης του είναι ιδανικό για χώρους µε έντονη υγρασία όπου δηµιουργούνται υδρατµοί καθώς και σε χώρους µε ανεπαρκή αερισµό ή και απουσία φυσικού φωτισµού, όπως είναι µπάνια, WC, κουζίνες, υπόγεια κ.ά. Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιµο µε απορρυ- παντικά. Λόγω της πολύ χαµηλής του γυαλάδας, καλύπτει αποτελεσµατικά τις ατέλειες του τοίχου, προσφέροντας ένα ultra µατ φινίρισµα.


Χρωματίζεται με το σύστημα KRAFT INSPIRED COLOR και με τα BASICS.


Aπόδοση : m2 / lt : 8-10 ( ανάλογα με την απορροφητικότητα και το υπόβαθρο της επιφάνειας, τις συνθήκες βαφής και τη μέθοδο εφαρμογής).

    ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg

Το προϊόν ΔΕΝ έχει ταξινόμηση ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2015/830. 
MPN
5204494580405
12 αντικείμενα
Νέο προϊόν
Δεν υπάρχουν κριτικές

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισµούς, µε µακροχρόνιες επιπτώσεις.

Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον.

Εάν ζητήσετε ιατρική συµβουλή, να έχετε µαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να διατηρείται ο περιέκτης ερµητικά κλειστός.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αµέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Απορρίψτε το περιεχόµενο και το δοχείο σε κατάλληλο χώρο απορριµµάτων ή ανακύκλωσης σύµφωνα µε τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισµούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο.

Δελτίο δεδοµένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί.(*Συνημμένα αρχεία ).

Περιέχει: 2-µεθυλ-2H-ισοθειαζολ-3-όνη, 1,2-βενζισο- θειαζολ-3(2Η)-όνη και µείγµα (3:1) 5-χλωρο-2-µεθυλ- 4-ισοθειαζολιν-3-όνη/2-µεθυλ-2H-ισοθεια-ζολ-3-όνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Περιέχει τα βιοκτόνα συστατικά: Πυριθειόνη του ψευδαργύρου (CAS: 13463-41-7), οξείδιο του ψευδαργύ- ρου (CAS: 1314-13-2) και IPBC (CAS: 55406-53-6) για τη συντήρηση του ξηρού επιχρίσµατος.

Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.