SINTECNO - SINTOSEAL ELASTIC 18kg - Ενός Συστατικού εύκαμπτο, ινοπλισμένο τσιμεντοειδές κονίαμα στεγανοποίησης

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
50,00 €
με ΦΠΑ

ΑΓΟΡΕΣ έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (με χρήση Πιστωτικής Κάρτας ) από 250,00 ευρώ.

  • Eνός συστατικού, εύκαμπτο, ινοπλισμένο τσιμεντοειδές στεγανοτικό.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης σε στρώσεις λεπτού πάχους.
  • Επίστρωση επιφανειακής προστασίας επιφανειών σκυροδέματος.
  • Κονίαμα υψηλών αντοχών με διαπνοή (ClassI) ,
  • Κατάλληλο για στεγανοποίηση κατασκευών από σκυρόδεμα ή τοιχοποιία (τουβλοδομών, λιθοδομών κλπ.)
  • Για κατασκευές που υπόκεινται σε υψηλές θετικές και αρνητικές πιέσεις νερού.
  • Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε επιφάνειες που παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές.
  • Κατανάλωση: ~8– m2, ανά σακί σε δύο στρώσεις.
  • Συσκευασία: 18Kg σε Σακί.
  • Απόχρωση : Λευκό.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το SINTOSEAL ELASTIC είναι ένα υψηλής τεχνολογίας εύκαμπτο, ινοπλισμένο, επαλειφόμενο στεγανωτικό τσιμεντοειδές κονίαμα ενός συστατικού. Κατάλληλο για πλήρη και μόνιμη στεγανοποίηση σκυροδέματος, πλινθοδομής, σοβάδων και γενικώς ορυκτών δομικών υλικών. Είναι σε μορφή σκόνης, προστίθεται μόνο νερό πριν την εφαρμογή του και επαλείφεται με βούρτσα εύκολα και οικονομικά. Τα δραστικά συστατικά του, επιτυγχάνουν άρρηκτη πρόσφυση, στεγανοποιώντας πλήρως και μονίμως τις επιφάνειες από την διείσδυση του νερού. Μετά την ωρίμανση, σχηματίζει μία εύκαμπτη, ελαστική στρώση στεγανοποίησης και προστασίας σκυροδέματος ή τοιχοποιίας, ιδανική ακόμα και για υποστρώματα στην επιφάνεια των οποίων παρουσιάζονται έντονες δυσμένειες όπως τριχοειδή φαινόμενα και μικρορηγματώσεις. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προσφέρει πλήρη και μόνιμη στεγανοποίησης σε υδροστατικές πιέσεις με θετική και αρνητική πίεση. Διαπερατότητα υδρατμών. Δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες χωρίς αστάρωμα. Προστατεύει το σκυρόδεμα από ενανθράκωση. Δεν διαβρώνει τον χάλυβα του σκυροδέματος. Μπορεί να επιχωματωθεί, να επενδυθεί με πλακάκια, μάρμαρα, πέτρες, ή άλλη επένδυση, να σοβατιστεί ή να μείνει ως έχει. Εφαρμόζεται εύκολα και οικονομικά. Ανακλαστικό φράγμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής σαν τελική στρώση σε ταράτσες (με ενίσχυση οπλισμού υαλοπλέγματος).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΧΡΗΣΕΙΣ

Για εσωτερική και εξωτερική εφαρμογή, σε επιφάνειες σκυροδέματος, τσιμεντοκονιών, τσιμεντοκονιαμάτων, τούβλων, φυσικών ή τεχνητών λίθων κλπ ακόμη και υγρές, χωρίς τη χρήση ασταριού. Σε επιφάνειες ως άνω οι οποίες παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ελάχιστο πάχος εφαρμογής 1 mm. Ανάλογα με το πορώδες και την αδρότητα του υποστρώματος, συστήνεται εφαρμογή του προϊόντος σε τουλάχιστον 2 στρώσεις. Ενδεικτικά, για την επίτευξη στρώματος πάχους 1 mm απαιτείται περίπου 1,50 kg/m2 μίγματος. Η κατανάλωση εξαρτάται πάντοτε από την υφή, το προφίλ και το ανάγλυφο της επιφάνειας αναφοράς, την αδρότητα του υποστρώματος, το είδος της εφαρμογής και τις επικρατούσες στο έργο συνθήκες. Για καλύτερη προσέγγιση, συστήνεται η διεξαγωγή αντιπροσωπευτικού δείγματος επιτόπου στο εργοτάξιο. 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ Σε γενικές γραμμές, τηρείτε τα ίδια μέτρα προφύλαξης που ισχύουν για όλα σχεδόν τα προϊόντα τσιμεντοειδούς βάσης. Το προϊόν περιέχει τσιμέντο που όπως και το απλό τσιμέντο είναι αλκαλικό αν έρθει σε επαφή με νερό, καθώς επίσης και πολυμερή ακρυλικής βάσης σε υγρή μορφή. Ερεθίζει τα μάτια και το δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα, τα μάτια και λοιπά ευαίσθητα σημεία του σώματος. Συνιστούμε να χρησιμοποιούνται γυαλιά, γάντια και ρούχα προστασίας. Σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετέ τα καλά με άφθονο νερό και συμβουλευτείτε αμέσως γιατρό. Μην τρίβετε τα μάτια. Ξεπλύνετε τα χέρια μετά την εργασία και πριν το φαγητό. Το υλικό δεν είναι προς κατάποση. Μην εισπνέετε την σκόνη. Φυλάσσετε το μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που αναφέρονται στην συσκευασία ή συμβουλευτείτε το τρέχον Φύλλο Ιδιοτήτων Ασφαλείας (MSDS) του προϊόντος πριν από όποια εφαρμογή 

MPN
01011658
2 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.