SINTECNO SINMAST RM42 set 1Kg - Λευκό Γυαλιστερό Πολυουρεθανικό Χρώμα 2 συστατικών Για Δάπεδα & Μέταλλα.
2 Συστατικών, σκληρή και ελαστική βαφή, ακρυλικής-πολυουρεθανικής βάσης,
- Κατάλληλη για βαφή βιομηχανικών δαπέδων, χώρων στάθμευσης & μεταλλικές επιφάνειες.
- Χρήση εξωτερική και εσωτερική.
- Μεγάλη αντοχή στη χρήση και στις τριβές ,στη γήρανση, την UV ακτινοβολία, στην εναλλαγή καιρικών συνθηκών.
- Κατάλληλο για χρήση σε θαλάσσιο/ παράκτιο περιβάλλον.
- Παρουσιάζει αντοχή σε λάδια-γράσα, βενζίνη ,πετρέλαιο ,αραιά διαλύματα οξέων
- Συσκευασία : set 1kg (A:800gr + B:200gr).
- Aπόχρωση : Λευκό ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ φινίρισμα.
- Απόδοση : 250γρ / στρώση / m2.
SINMAST RM 42 ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ - SINTECNO
Βαφή 2 Συστατικών , Πολυουρεθανικής βάσης,
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το SINMAST RM 42 είναι σκληρή και ελαστική βαφή, δύο συστατικών , ακρυλικής-πολυουρεθανικής βάσης, υψηλής στιλπνότητας και αντοχής στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετική υψηλή αντοχή του σε ηλιακή ακτινοβολία, νερό, κρούσεις και τριβές.
ΧΡΗΣΗ Κατάλληλο για βαφή δαπέδων από σκυρόδεμα, βιομηχανικών δαπέδων, χώρων στάθμευσης καθώς και μεταλλικών επιφανειών. Χρήση εξωτερική και εσωτερική.
ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Εκτός της χρήσης του στις παραπάνω εφαρμογές ως χρώμα προστασίας, λόγω της εξαιρετικής του πρόσφυσης και ελαστικότητας, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης ακόμα και σε επιφάνειες μεταλλικές αλλά και πλαστικές και ξύλινες(με τη χρήση κατάλληλου ασταριού). Έχει μεγάλη αντοχή στη χρήση και στις τριβές ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλές .Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στη γήρανση, την UV ακτινοβολία ,στην εναλλαγή καιρικών συνθηκών(κύκλος ψύξης-θέρμανσης) και είναι κατάλληλο για χρήση σε θαλάσσιο/παράκτιο περιβάλλον. Παρουσιάζει αντοχή σε λάδιαγράσσα, βενζίνη και πετρέλαιο καθώς και αραιά διαλύματα οξέων και βάσεων. Στεγνώνει γρήγορα και η επιφάνεια μπορεί να δοθεί σε χρήση ακόμα και μετά από 24 ώρες (ενδεικτικά στους +20 οC,για κυκλοφορία πεζών .Κυκλοφορία οχημάτων συνίσταται μετά το πέρας 72 ωρών από την εφαρμογή).
ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το υπόστρωμα πρέπει να είναι υγιές, σταθερό και καθαρό, απαλλαγμένο από ρύπους, σκόνες, σαθρά τμήματα και λιπαρές ουσίες (π.χ. λάδια, ορυκτέλαια, λίπη, γράσα κλπ.). Για μεταλλικά υποστρώματα, πρέπει να γίνει πρωτίστως αφαίρεση της επιφανειακής οξείδωσης. Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Αναμίξτε τα προκαθορισμένης αναλογίας συστατικά Α+Β έως ότου επιτευχθεί μίγμα ομοιογενούς σύστασης και ενιαίας απόχρωσης. Αποφύγετε τον εγκλωβισμό του αέρα κατά την ανάμιξη.Το προϊόν εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό, πινέλο, airless–spray και πιστόλι ψεκασμού αέρος. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ +5οCκαι +35οC, ενώ η θερμοκρασία περιβάλλοντος να είναι τουλάχιστον 3οC πάνω από το σημείο υγροποίησης (dew-point) του αέρα και η σχετική υγρασία <75%.



Με την κατάποση / αναρρόφηση: Ξεβγάλτε τα μάτια με άφθονο νερό, τουλάχιστον για 15 λεπτά. Σε περίπτωση που ο τραυματίας φοράει φακούς επαφής, αυτοί θα πρέπει να βγουν εκτός και αν είναι κολλημένοι στα μάτια μιας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πρόσθετη βλάβη. Σε κάθε περίπτωση μετά την πλύση θα πρέπει να πάτε στο γιατρό όσο γίνεται πιο γρήγορα μαζί με το ΔΔΑ.
Σε σοβαρές περιπτώσεις όπως μια καρδιοαναπνευστική διακοπή να εφαρμοστούν τεχνικές τεχνητής αναπνοής (αναπνοή στόμα με στόμα, καρδιακό μασάζ, παροχή οξυγόνου, κλπ.) απαιτώντας άμεση ιατρική περίθαλψη.
Από εισπνοή: Τα συμπτώματα σαν συνέπεια μιας οξείας τοξικής δηλητηρίασης μπορεί να παρουσιαστούν μεταγενέστερα μετά την έκθεση, γι´ αυτό το λόγο σε περίπτωση αμφιβολίας ζητήστε ιατρική φροντίδα σε απευθείας έκθεση στο χημικό προϊόν ή εάν έχετε επίμονη αδιαθεσία δείχνοντας το παρόν ΔΔΑ.