PENESIL SILOX 4kg Διάφανος εμποτισμός σιλοξάνης Πετρωμάτων PENETRON

Διαθέσιμο από 4 έως 10 ημέρες
36,00 €
με ΦΠΑ

Ενός συστατικού, έτοιμος προς χρήση, άχρωμος υδραπωθητικός εμποτισμός σιλοξάνης – σιλανίου για απορροφητικά υποστρώματα από πέτρα, μάρμαρο, κεραμικά, κονιάματα, επιχρίσματα.

Εφαρμόζεται, ανά στρώση, νωπό σε νωπό, με ψεκασμό, βούρτσα ή ρολό, σε στεγνή και καθαρή επιφάνεια, αποφεύγοντας την περίσσια υλικού.

Να μην εφαρμόζεται σε μη απορροφητικές επιφάνειες.

Έντονη οσμή, απαιτείται καλός αερισμός του χώρου εφαρμογής.

Συνιστάται προληπτική εφαρμογή σε μικρή επιφάνεια για δοκιμή αποχρωματισμού.

260-320 mL/m2 ανά στρώση, σε δύο ή τρεις στρώσεις.

ΑΓΟΡΕΣ έως 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ (με χρήση Πιστωτικής Κάρτας ) από 250,00 ευρώ.


Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το PENESIL SILOX είναι ένα διάφανο, υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού σιλοξανικής/σιλανικής βάσεως. Δεν λερώνει, δεν κιτρινίζει και δεν αλλοιώνει την επιφάνεια, όπου εφαρμόζεται, ενώ δεν δηµιουργεί επιδερμίδα (φιλµ). Παρέχει μακροχρόνια υδαταπωθητική και υδροφοβική δράση.

Το PENESIL SILOX™ παρέχει εξαιρετική αντοχή στον ήλιο και δεν κιμωλιώνει. Καθαρίζεται πολύ εύκολα.

Το PENESIL SILOX™ πολυμερίζεται με την υγρασία του υπεδάφους και του αέρος.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μάρμαρο  Διακοσμητικά τούβλα  Απορροφητικά κεραμικά πλακίδια  Πλάκες Καρύστου  Πωρόλιθο  Ξύλο  Σκυρόδεμα  Επιχρίσματα και απορροφητικά κονιάματα  Τσιµεντοειδή πέτρα  Φυσική πέτρα  Ινοπλισµένο τσιµέντο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εύκολη εφαρμογή (ενός συστατικού, έτοιμο για χρήση)

Δίνει στην επιφάνεια, όπου εφαρμόζεται, εξαιρετική υδαταπωθητικότητα, χωρίς να αλλοιώνει την αρχική όψη της επιφάνειας  Δεν δημιουργεί φιλμ και αφήνει την επιφάνεια να διαπνέει  Δεν κιτρινίζει  Δεν μαλακώνει το καλοκαίρι και δεν σκληραίνει τον χειμώνα, διότι διατηρεί τις μηχανικές του ιδιότητες σε θερμοκρασίες από -30 οC έως 90 οC

Ανθεκτικό σε παγετό  Παρέχει μακροχρόνιο αποτέλεσμα  Προστατεύει την επιφάνεια από την υγρασία, το νέφος, την όξινη βροχή και τα ελεύθερα ιόντα χλωρίου και γενικά μειώνει την διείσδυση ρύπων στην επιφάνεια και την επιφανειακή διάβρωση  Προστατεύει την επιφάνεια από βακτήρια και μούχλα  Μειώνει την εξάνθηση.

Εφαρμογή: Απλώστε το υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού PENESIL SILOX™ με την βοήθεια ρολού ή ψεκαστικού μηχανήματος (σπρέι). Απλώστε το υλικό εμποτισμού ομοιόμορφα, ώστε η επιφάνεια να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Μετά από 1-2 ώρες, και όσο η επιφάνεια είναι ακόμα λίγο υγρή, επιστρώστε την δεύτερη στρώση PENESIL SILOX™. Σε επιφάνειες με συχνή επαφή με νερό και ιδίως για επιφάνειες δαπέδου, συνιστάται η εφαρμογή τριών στρώσεων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανακατέψτε καλά το υλικό, πριν την χρήση. Κάλυψη: 260 - 320 ml/m2 ανά στρώση. Εφαρμόζεται σε δύο ή τρεις στρώσεις.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κρατήστε το μακριά από εστίες ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Συνιστάται επαρκής αερισμός ή κατάλληλη αναπνευστική συσκευή. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Προτείνεται, κατά την διαδικασία εφαρμογής, η χρήση προστατευτικών γαντιών, γυαλιών και μάσκας. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε, στο δελτίο δεδομένων ασφαλείας. Η PENETRON HELLAS Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει κατανοητό και πρόσφατα ενημερωμένο δελτίο δεδομένων ασφαλείας για την ασφαλή χρήση των προϊόντων PENETRON®. Κάθε δελτίο δεδομένων ασφαλείας περιέχει πληροφορίες υγείας και ασφάλειας για την προστασία των υπαλλήλων σας και των πελατών σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ
MPN
14.026-49-04
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.