ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ - 5 x (MARISEAL AQUA HYBRID 20kg) - Μονωτικό Ταρατσών Maris Polymers

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
325,00 €
με ΦΠΑ
  • Ελαστικό επαλειφόμενο στεγανωτικό μονωτικό υλικό για ταράτσες.
  • Υβριδικής τεχνολογίας για μακροχρόνια στεγάνωση.
  • PUD-Technology της MARIS POLYMERS
  • Ιδανικό και για την προστασία ασφαλτοπάνων.
  • Κατανάλωση: 1,2-1,5kg για δύο στρώσεις.
  • Συσκευασία : 5 Δοχεία των  20 Kg.
  • Απόχρωση : ΛΕΥΚΟ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ με τα Δωρεάν Έξοδα Αποστολής , Ισχύει για αποστολή προς όλη την Ελλάδα , εφόσον προ-εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό / πιστωτική κάρτα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κιλά

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

                                     * Δεν υπάρχει δυνατότητα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

                                     * Προηγείται η εξόφληση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό

                                       ( ΕΘΝΙΚΗΣ - EUROBANK - ΑLPHA BANK).

                                     * Οι αποστολές γίνονται μέσω ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ προς όλη την Ελλάδα.

                                        Η παραλαβή της παραγγελίας , γίνεται από το πελάτη από την έδρα της

                                         εκάστοτε ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ.

                                        ΠΡΟΣΟΧΗ :  Για  δυσπρόσιτες περιοχές , γίνεται η επιλογή της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ

                                                              σε κεντρικό σημείο του νομού

                                        Για εντός Ν.Αττικής ,κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ,με δικό μας όχημα ή μέσω μεταφορικής.

       

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ δεν μπορεί να συνδιαστεί με άλλο προϊόν .                             

MARIS POLYMERS - MARISEAL AQUA HYBRID 

Λευκό Μονωτικό Υλικό για Ταράτσες & Δώματα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ :

Ελαστική επαλειφόμενη υδατοδιάλυτη μεμβράνη που χρησιμοποιείται για μακροχρόνια στεγάνωση. Το συγκεκριμένο υλικό είναι οικολογικό, υβριδικής τεχνολογίας και βασισμένο στην πρωτοποριακή τεχνολογία PUD-Technology της MARIS POLYMERS.  Αποτελείται από ελαστικές, υδατοδιάλυτες πολυουρεθανικές ρητίνες, τροποποιημένες με ειδικές ακρυλικές στεγανωτικές διασπορές σε αναλογία 50:50.  Το μοναδικό υβριδικό στεγανωτικό της αγοράς με 50% πολυουρεθανικές ρητίνες.

XΡΗΣΕΙΣ

Στεγάνωση Στεγών • Στεγάνωση Μπαλκονιών και Βεραντών • Στεγανοποίηση σε Υγροβιότοπους (κάτω από πλακάκια) σε Μπάνια, Μπαλκόνια, Κουζίνες, κλπ. • Προστασία των μονωτικό αφρό πολυουρεθάνης • Στεγάνωση και προστασία τσιμέντου 

Εφαρμογές

Το Mariseal AQUA HYBRID D είναι μια νέας τεχνολογίας, επαλειφόμενη, υδατοδιαλυτή ελαστική μεμβράνη ενός συστατικού 100% πολυουρεθανικής άσεως για στεγανοποίηση μακράς διαρκείας με άριστη προστασία στα στάσιμα νερά Το Mariseal AQUA αποτελείται από εύκαμπτες, υδατοδιαλυτές ρητίνες πολυουρεθάνης. Όταν εφαρμόζεται το Mariseal AQUA σχηματίζει μια ελαστική 100% στεγανωτική μεμβράνη πολυουρεθάνης, που προστατεύει μακροπρόθεσμα παλαιές και νέες κατασκευές από όποια διαρροή. Το MARISEAL  AQUA HYBRID D, βασίζεται στη PUD-Technology™ της MARIS POLYMERS ΑΕ. 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ :  1,2-1,5kg για δύο στρώσεις εφαρμογής. 

ΑΠΟΧΡΩΣΗ :  διατίθεται σε ΛΕΥΚΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : διατίθεται σε πλαστικό δοχείο του 20KG

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :Εύκολη εφαρμογή (με ρολό ή ψεκασμό). • Υδατοδιαλυτό. • Με την εφαρμογή του δημιουργεί ενιαία και ελαστική στεγανωτική μεμβράνη. • Άριστη ποιότητα στη γεφύρωση ρωγμών. Διατηρεί τις μηχανικές του ιδιότητες, σε θερμοκρασίες από -40°C έως +90°C. • Παρέχει διαπερατότητα σε υδρατμούς. • Διατήρηση της επιφάνειας χωρίς οποιοδήποτε άλλο σταθεροποιητή. • Η αδιάβροχη επιφάνεια μπορεί να πατηθεί. • Ακόμη και αν η μεμβράνη δημιουργήσει ρωγμές, επισκευάζεται τοπικά, με μεγάλη ευκολία μέσα σε λίγα λεπτά. • Χαμηλή περιεκτικότητα σε VOC <100 g/l. • Χαμηλό κόστος.

Maris-Polymers-PUD-230×242 – Maris Polymers

Το Mariseal AQUA βασίζεται στην PUD Technology™ της MARIS POLYMERS AE, η οποία δίνει τη δυνατότητα στη αλυσίδα μακρομορίων πολυουρεθάνης να ενσωματωθεί με το νερό, σχηματίζοντας σταθερές διασπορές. Τα προϊόντα που βασίζονται στην PUD Technology™ προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με όλα τα υδατοδιάλυτα προϊόντα, σε ένα οικολογικό και οικονομικά φιλικό περιβάλλον, με χαμηλό VOC. Δεν είναι προϊόν ADR (Διεθνείς Μεταφορές επικίνδυνων Εμπορευμάτων). Η PUD Technology™ είναι η είσοδος στην Πράσινη επανάσταση στα προϊόντα Πολυουρεθάνης.

 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Tο προϊόν δεν έχει ταξινόμηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόμενες μετατροπές και προσαρμογες.

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg

Το προϊόν ΔΕΝ έχει ταξινόμηση ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2015/830. 

Το προϊόν δεν έχει ταξινόμηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόμενες μετατροπές και προσαρμογές). 

MPN
X026-0180-0020
4 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.