• Μόνο Online!

Durostick Anti Slip 25kg - Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές αντιολισθηρό κονίαμα

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
45,00 €
με ΦΠΑ
Αντιολισθηρή επικάλυψη για σκαλοπάτια και ολισθηρές βατές επιφάνειες.

Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές αντιολισθηρό κονίαμα, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στην τριβή.

Μειώνει ή εξαλείφει την ολισθηρότητα σε κάθε βατή επιφάνεια όπως σκαλοπάτια, βεράντες, διαδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες, γήπεδα τένις κ.

Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής του και επάνω σε σκαλοπάτια επενδυμένα με πλακίδια ή μάρμαρα.

Εφαρμόζεται (με χρήση χαρτοταινίας) σε λωρίδες πλάτους 2,5cm ή 5cm ή όποιο άλλο μέγεθος, ανάλογα με την επιφάνεια εφαρμογής, προκειμένου να διασφαλίσουμε αντιολισθηρότητα στα σκαλοπάτια μας, εσωτερικά ή εξωτερικά.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ : Σακί των 25kg. Γκρι.

Κατανάλωση : 1,0-1,3kg/m²/mm πάχους στρώσης.


Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Επαλειφόμενο τσιμεντοειδές αντιολισθηρό κονίαμα, με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στην τριβή. Δημιουργεί επιφάνεια όμοια με ενός γυαλόχαρτου Νο100 με μεγάλη διάρκεια αντιολισθηρότητας και εξαιρετική αντοχή στην τριβή, την καταπόνηση και την υγρασία. Κατάλληλο για εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διασφαλίζει τη σταθερότητα στην κυκλοφορία πεζών, καθώς και τη μειωμένη ολίσθηση κάθε κινητού μέσου, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ατυχημάτων. Κατατάσσεται στην κατηγορία CT-C70-F10-AR1 κατά EN 13813.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

•Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με ρολό ή πατρόγκα

•Αντοχή στην τριβή, τη φθορά και τον χρόνο

•Είναι εύκαμπτο, δεν ‘σκάει’ και δεν συρρικνώνεται

•Καλύπτει ρωγμές εύκολα και γρήγορα και δεν ευνοεί την επανεμφάνισή τους

•Παρέχει άνεση στο πάτημα και ασφάλεια. 

•Καθαρίζεται εύκολα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το ANTI-SLIP μειώνει ή εξαλείφει την ολισθηρότητα σε κάθε βατή επιφάνεια όπως σκαλοπάτια, βεράντες, διαδρόμους, πεζοδρόμια, ράμπες κ.ά. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες από σταθερό σκυρόδεμα, ολισθηρές ορυκτές πλάκες ή πλακάκια, καθώς και σε κατάλληλα προετοιμασμένες και ασταρωμένες ξύλινες και μεταλλικές, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο. Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής του και επάνω σε σκαλοπάτια επενδυμένα με πλακίδια ή μάρμαρα. Εφαρμόζεται σε λωρίδες πλάτους 2,5cm ή 5cm ή όποιο άλλο μέγεθος, ανάλογα με την επιφάνεια εφαρμογής. Η χρήση χαρτοταινίας στα όρια εφαρμογής του υλικού, διευκολύνει τη σωστή οριοθέτησή του, η οποία αφαιρείται πριν στεγνώσει το υλικό (περίπου 10 λεπτά αργότερα). Μετά από δύο έως τρεις ημέρες και αφού το υλικό έχει στεγνώσει, ακολουθεί η εφαρμογή του βερνικιού, χρησιμοποιώντας χαρτοταινία όπως προηγούμενα. 

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία επιφάνειας Οι επιφάνειες από σκυρόδεμα πρέπει να είναι στεγνές, απαλλαγμένες από σαθρά σημεία και να έχουν περάσει τουλάχιστον 30 ημέρες από την κατασκευή τους. Το υπόστρωμα σκυροδέματος πρέπει να είναι αντοχής τουλάχιστον 20,0 N/mm². Πολύ γυαλιστερές επιφάνειες, τρίβονται με γυαλόχαρτο μέχρι να μη γυαλίζουν.

Εφαρμογή Αδειάζουμε το περιεχόμενο του σάκου 25kg σε καθαρό δοχείο με 6,25 lt νερό (1,25lt προς 5kg) και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών με το κατάλληλο εξάρτημα, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα χωρίς σβώλους. Αφήνουμε το μείγμα να ωριμάσει για 5 λεπτά και το αναδεύουμε ξανά. Εφαρμόζεται εύκολα με πατρόγκα (σε μικρές επιφάνειες και ‘κοψίματα’) και με ρολό για μεγαλύτερες επιφάνειες. Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται σταυρωτά περίπου μετά από 2 έως 3 ώρες από την πρώτη. Δύο επιστρώσεις είναι αρκετές για σωστή αντιολισθηρή προστασία των προς επικάλυψη επιφανειών.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ • 1,0-1,3kg/m²/mm πάχους στρώσης.

                       • Ενδεικτικά 1kg ANTI-SLIP καλύπτει 40 τρέχοντα μέτρα για λωρίδα πλάτους 2,5cm, 20 τρέχοντα μέτρα για λωρίδα πλάτους 5cm κ.ο.κ. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν περιέχει τσιμέντο Portland. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας. 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Σοβαρές οφθαλμικές βλάβΕΣ -  Ερεθισμός του δέρματος

Δερματική ευαισθητοποίηση - Τοξικότητα για τις αναπνευστικές οδούς .

Οξεία τοξικότητα - Χρόνια επικινδυνότητα για το υδάτινο περιβάλλον

  • Μακριά από παιδιά 
  • Αποφεύγετε την επαφή µε το δέρµα 
  • Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια πλύνετέ τα αµέσως µε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή 
  • Φοράτε κατάλληλα γάντια και συσκευή προστασίας µατιών/προσώπου 
  • Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αµέσως ιατρική συµβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα 
  • Να χρησιµοποιείται µόνο σε καλά αεριζόµενο χώρο

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.