Tetralux - Diamond Liquid Glass 2Lt - Υγρό Γυαλί (set : Α+Β )

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
36,00 €
με ΦΠΑ
  • Διάφανη αυτοεπιπεδούμενη εποξειδική ρητίνη.
  • Δυο Συστατικών χωρίς διαλύτες ή νερό.
  • Δεν μυρίζει κατά την εφαρμογή του.
  • Είναι κατάλληλο για δημιουργία διακοσμητικών επιφανειών υψηλής αισθητικής σε οριζόντιες επιφάνειες εσωτερικών χώρων, δάπεδα, τραπεζάκια κ.τ.λ..
  • Συσκευασία : set A+B  :  2 Lt.
  • Αναλογία ανάµιξης Α:Β = 100:60 (100gr A αναµειγνύονται µε 60gr B).
  • Απόδοση :  1,1kg/m2/mm πάχους.
  • Xωρίς αραίωση.

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Συσκευασία

DIAMOND LIQUID GLASS  -  TETRALUX.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το DIAMOND LIQUID GLASS είναι διάφανη αυτοεπιπεδούµενη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών χωρίς διαλύτες ή νερό, κατάλληλο για δηµιουργία διακοσµητικών επιφανειών υψηλής αισθητικής σε οριζόντιες επιφάνειες εσωτερικών χώρων ,δάπεδα, τραπεζάκια κ.τ.λ.. Μπορεί να εγκιβωτίσει χρωµατιστά αδρανή, ψηφιακές εκτυπώσεις 3d, φωτογραφίες, οπτικές ίνες κ.τ.λ.. Επίσης µπορεί να αναµιχθεί µε χρωστικές σε µορφή σκόνης όπως οξείδια του σιδήρου,glitter ή να επικαλύψει τεχνοτροπίες . Λόγω της απουσίας διαλυτών δεν µυρίζει κατά την εφαρµογή του. Μετά τον πολυµερισµό του, αποκτά µεγάλη αντοχή σε διαλύτες ,οξέα και χηµικές ενώσεις.  

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση.

Η επιφάνεια εφαρµογής πρέπει να είναι επίπεδη, στεγνή, και απαλλαγµένη από σκόνες λίπη και σαθρά υλικά. Στα δάπεδα θα πρέπει να είµαστε σίγουροι ότι δεν υπόκεινται σε ανιούσα υγρασία . Στις τσιµεντοκονίες η ποιότητα του σκυροδέµατος πρέπει να είναι τουλάχιστον C20/25, µε περιεκτικότητα σε τσιµέντο 350kg/m3 , υγρασία <4% και η εφαρµογή να πραγµατοποιείται τουλάχιστον 30 ηµέρες µετά την κατασκευή της επιφάνειας. Επειδή το DIAMOND LIQUID GLASS είναι αυτοεπιπεδούµενο πρέπει σε κάθε περίπτωση στην περίµετρο της επιφάνειας εφαρµογής να έχει προβλεφθεί κατάλληλο "καλούπι" για να συγκρατείται η ρητίνη.

Προσοχή: Το συστατικό Β προστίθεται πλήρως µέσα στο Α από χαµηλό ύψος και ανακατεύονται για 2-3 λεπτά περίπου µε χειροκίνητο αναδευτήρα ή σε πολύ χαµηλές στροφές (έως 250 στροφές το λεπτό) για την αποφυγή εγκλωβισµού αέρα .Είναι σηµαντικό η ανάδευση να γίνεται καλά στα τοιχώµατα και στον πυθµένα του δοχείου, προκειµένου να γίνει σωστή οµογενοποιήση. Αφήνουµε το µείγµα για άλλα 2-3 λεπτά και προχωρούµε στην εφαρµογή αδειάζοντας το από χαµηλό ύψος στην επιφάνεια µας. Αν θέλουµε να προσθέσουµε χρωστική ή glitter το κάνουµε στο συστατικό Α πριν την µείξη µε το Β. Προτιµούµε πάχη έως 5 χιλ. για να µπορούν να αναδύονται τυχόν φυσαλίδες που έχουν δηµιουργηθεί. Σε περίπτωση που έχουν δηµιουργηθεί φυσαλίδες αµέσως µετά την εφαρµογή τις σπάµε µε συσκευή θερµού αέρα ή φλόγιστρο. Χρόνος για µικροδιορθώσεις έως 50 λεπτά περίπου .Η επιφάνεια µας για τουλάχιστον 6-8 ώρες δεν θα πρέπει να έρθει σε επαφή µε υγρασία. Ελαφρά βατότητα µετά από 24-36 ώρες ενώ κανονική σε 72.Τελική ωρίµανση 7 ηµέρες.

Προειδοποίηση Oι παραπάνω πληροφορίες είναι ενδεικτικές και για αυτό κάθε ένας που ενδιαφέρεται να χρησιµοποιήσει το προϊόν πρέπει να βεβαιωθεί εκ των προτέρων πως είναι κατάλληλο για την προβλεπόµενη χρήση και σε κάθε περίπτωση ο χρήστης είναι ο µόνος υπεύθυνος για κάθε συνέπεια που πηγάζει από τη χρήση του προϊόντος. 

Εργαλεία βαφής : Εργαλεία και δοχεία πρέπει να καθαρίζονται µε Ασετόν. Όταν το DIAMOND ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ στεγνώσει ο καθαρισµός γίνεται µόνο µε µηχανικά µέσα και ισχυρά διαλυτικά. 

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ .

   

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ύποπτο για πρόκληση γενετικών ελαττωµάτων • Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισµούς, µε µακροχρόνιες επιπτώσεις • Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης ή σε επαφή µε το δέρµα • Προκαλεί σοβαρή οφθαλµική βλάβη • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερµατική αντίδραση • Μακριά από παιδιά • Εάν ζητήσετε ιατρική συµβουλή να έχετε µαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος • Nα φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύµατα/µέσα ατοµικής προστασίας για τα µάτια/πρόσωπο • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά µε νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. • ∆ιάθεση του περιεχοµένου και περιέκτη σύµφωνα µε όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισµούς Κλείστε το δοχείο µετά από κάθε χρήση Περιέχει : ∆ιφαινόλη-Α-επιχλωριδρίνη εποξυρητίνη, 2,3-εποξυπροπυλο-ο-τολυλαιθέρας, 3-αµινοµεθυλο-3,5,5-τριµεθυλοκυκλοεξυλαµίνη, βενζυλική αλκοόλη, Cyclohexanemethanamine, 5-amino1,3,3-trimethyl-, reaction products with bisphenol A diglycidyl ether homopolymer Τηλ. Κέντρου ∆ηλητηριάσεων: 210 7793777 .

Για επαγγελµατική χρήση.

MPN
5210030137224
1 Αντικείμενο
Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.