• Μειωμένη τιμή

DESALIN GEL RUST REMOVER - Nanophos Καθαριστικό Σκουριάς

In Stock
7,90 € 11,00 € -3,10 €
με ΦΠΑ

Δραστικό Καθαριστικό σκουριάς σε μορφή gel

                                

DESALIN GEL RUST REMOVER Nanophos

Δραστικό καθαριστικό σκουριάς σε μορφή gel

   Η αφαίρεση της σκουριάς είναι συνήθως δύσκολη: Η πρόσβαση σε αναδυόμενες οριζόντιες σιδερένιες βέργες οπλισμού, κάθετες μεταλλικές επιφάνειες αλλά και παλιές σκουριασμένες βίδες, αλλά και ο καθαρισμός τους, σπανίως είναι εύκολος για ένα συμβατικό υδαρές καθαριστικό σκουριάς που στάζει.

  Το DeSalin Gel Rust Remover εφαρμόζεται χωρίς να στάζει ακόμα και σε οριζόντια τσιμεντένια πλάκα ταβανιού και αφαιρεί επιτυχώς τη σκουριά. Τα ενεργά συστατικά του στοχεύουν στην πρόληψη των συνεπειών της διάβρωσης που επιφέρει η σκουριά. Αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά από τις επιφάνειες με σκοπό την προετοιμασία αυτών για επεξεργασία (αστάρι-βαφή). Εξαλείφει τους λεκέδες σκουριάς από τσιμέντο, πλακάκια και πορσελάνη.

Οδηγίες Εφαρμογής: Η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι καθαρή από σκόνη και σαθρά υπολείμματα. Εφαρμόστε το DeSalin Gel Rust Remover, χωρίς αραίωση, χρησιμοποιώντας πινέλο. Αφήστε να δράσει για 10-20 λεπτά και έπειτα τρίψτε ελαφρά με ένα μαλακό σφουγγάρι ή μία μαλακή, μη-μεταλλική βούρτσα. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για ιδιαίτερα επιβαρυμένες επιφάνειες επαναλάβετε την διαδικασία, όπου χρειαστεί.

Κατανάλωση: Εκτιμώμενη κατανάλωση 8 m²/kg.

Αφαιρεί την σκουριά από οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια. Ιδανικό για διάβρωση από θαλασσινό νερό. Αποκαθιστά τις σκουριασμένες σιδερένιες βέργες. Αφαιρεί λεκέδες σκουριάς από πλακάκια & αρμούς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ :

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Πλύνετε σχολαστικά με νερό μετά από χειρισμό. Να φοράτε προστατευτικά γάντια -ενδύματα , μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια -πρόσωπο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ : μεταφέρετε το άτομο στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή.

Καλέστε αμέσως το ΚΑΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 210-7793777 / γιατρό.

Περιέχει : ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΞΥ .

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ : πατήστε ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ : πατήστε ΕΔΩ

8 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.