• Μειωμένη τιμή

DESALIN AM NANOPHOS ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ - ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΟ

In Stock
6,00 € 8,00 € -2,00 €
με ΦΠΑ

Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο για τη συντήρηση οικοδομικών επιφανειών και την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων

                               


Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα (lt)

DESALIN AM - NANOPHOS 

Μυκητοκτόνο - βακτηριοκτόνο για τη συντήρηση οικοδομικών επιφανειών και την απομάκρυνση μούχλας & βακτηρίων.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
Οι περισσότερες βαμμένες εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας, λόγω της συμπύκνωσης υδρατμών ή διαρροών. Τα χρώματα έχουν την τάση να απορροφούν το νερό και αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας ή άλλων μικροοργανισμών. Το DeSalin AM είναι ένα ισχυρό μυκητοκτόνο - συντηρητικό με βάση το νερό, ιδανικό για εφαρμογές σε εσωτερικές ή εξωτερικές τοιχοποιίες. Δρά ευρέως κατά της μούχλας, των βακτηρίων και των μικροοργανισμών. Δεν καθαρίζει απλά τους μολυσμένους τοίχους, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό βιοκτόνο που απαλλάσει οριστικά τις επιφάνειες από τα μαύρα στίγματα που προκαλούνται από τους μικροοργανισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση των εσωτερικών επιφανειών με υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως μπάνια, κουζίνες, υπόγεια, καθώς και να βελτιώσει τις συνθήκες υγιεινής των χώρων αυτών. Επίσης, προστατεύει τις εξωτερικές επιφάνειες όπως πλακάκια, πέτρες και επιχείλιες επιφάνειες σε πισίνες.
 
 
EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
 
Eσωτερικοί χώροι με υψηλά ποσοστά υγρασίας, όπως κουζίνες, μπάνια και υπόγεια,  εξωτερικές επιφάνειες, όπως πέτρες, κεραμίδια και επιχείλιες επιφάνειες σε πισίνες, βαμμένες και άβαφες τοιχοποιίες.
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
 
Για τη συντήρηση της επιφάνειας, εφαρμόστε το DeSalin AM με πινέλο, χωρίς αραίωση. Μετά από 24 ώρες, τρίψτε με ένα σφουγγάρι ή σκληρή βούρτσα. Ξεπλύνετε την επιφάνεια με νερό ή ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Για να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία και συντήρηση εφαρμόστε το DeSalin AM, κάθε έξι μήνες.
Κατανάλωση: Εκτιμώμενη κατανάλωση 8-10 m²/L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας εφαρμογής.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ :

Προκαλεί σοβαρά δερματικά και οφθαλμικά προβλήματα.  Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις .Πλύνετε σχολαστικά με νερό μετά από χειρισμό.Να αποφεύγετε η ελευθέρωση στο περιβάλλον.  Να φοράτε προστατευτικά γάντια -ενδύματα , μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια -πρόσωπο.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ : PΠλύντε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση κατάποσης , ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή ,δείχνοντας την ετικέτα του προϊόντος.

Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ 210-7793777 / γιατρό.

Περιέχει : Quaternary ammonium compounds , benzyl- C12-16-alkyldimethyl, chlorides, 3-lodo-2-propynyl butyl carbamate 25% .

ΤΕΧΝΙΚΟ  ΦΥΛΛΑΔΙΟ :  πατήστε ΕΔΩ
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ : πατήστε ΕΔΩ
11 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.