Η εταιρία μας

Η επιχείρηση μας, ξεκίνησε στις αρχές του 2010 και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να προσφέρει στους πελάτες του μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εργασίας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην προσπάθεια μας να γινόμαστε καλύτεροι και πιο κοντά στους πελάτες, δημιουργήθηκε το "e-home-monosi" και σε συνεργασία, με τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, KRAFT - VIVECHROM - ALCHIMICA - ISOMAT - NEOTEX- MERCOLA - BIOCLIMA - DUROSTICK - NANOPHOS - MARIS POLYMERS - PENETRON  σας παρέχουμε τα πιο σύγχρονα επώνυμα υλικά,στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας,επίσης,είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας,την κατάλληλη ενημέρωση, για όλα τα προβλήματα που μπορεί ο καθένας μας να αντιμετωπίζει στην οικία του, από το πιο απλό (φρεσκάρισμα - επιλογή χρωματισμών), έως τα πιο πολύπλοκα που απαιτούν εξειδικευμένες λύσεις (καταπολέμηση χρόνιας υγρασίας - θερμομονώσεις - μονώσεις - ενεργειακές αναβαθμίσεις - επισκευής - πλακοστρώσεις - βιομηχανικά δάπεδα - κ.τ.λ.).

Στο e-home-monosi θα βρείτε και μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες ,ώστε να προσπεράσουμε τις δυσκολίες των καιρών. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς και για την παράδοση των υλικών στον χώρο σας (*) καθώς και να σας συστήσουμε τους κατάλληλους επαγγελματίες για την σωστή εφαρμογή οποιουδήποτε έργο.

Προσπάθειά μας να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά καθώς και να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, προς το καλύτερο όφελος με καλύτερη ενημέρωση & εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να βρούμε την ιδανική τεχνική λύση στο πρόβλημά σας.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.