Λίστα προϊόντων ανά κατηγορία NEWLINE

Βιο/νία Χημικών-Καθαριστικών

Η εταιρεία New Line ιδρύθηκε το 1965 και είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε ολοκληρωμένη γκάμα εξειδικευμένων καθαριστικών, τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση.

Σήμερα, 48 χρόνια μετά, το όραμά της γίνεται πραγματικότητα και περισσότερα από 50 προϊόντα της εταιρείας κατέχουν κορυφαία θέση στην αγορά, δίνοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις.

Τα προϊόντα New Line υπάρχουν σε περισσότερα από 2.500 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Παράγονται και συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας, διασφαλίζοντας έτσι την ελεγχόμενη ποιότητά τους.

Στα πλαίσια της ασφαλούς χρήσης των προϊόντων ακολουθούμε και εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εναρμονιζόμενοι στο πνεύμα των καιρών και τις οδηγίες της Ελληνικής και Διεθνούς νομοθεσίας, ενταχθήκαμε στο πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητος ISO 9001:2008 το οποίο διασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των λειτουργιών της εταιρείας.

Η αποτελεσματική χρήση και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, είναι αποτέλεσμα της χρήσης πρωτογενών πρώτων υλών που προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής χημικών των Η.Π.Α και της Δυτικής Ευρώπης.
Less
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.