PENETRON SEAL COAT 22.70kg Λευκό Στεγανωτικό επαλειφόμενο κονίαμα με πολυμερή

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
39,00 €
με ΦΠΑ

Το PENETRON SEAL COAT™ είναι ένα τσιμεντοειδούς βάσης, με τροποποιημένα πολυμερή στεγανωτικό υλικό, για επίστρωση επιφανειών υψηλών απαιτήσεων. Αποτελεί τη βάση των συστημάτων SEAL COAT™ SYSTEMS, για στεγάνωση και προστασία του σκυροδέματος και άλλων επιφανειών, από τη διείσδυση νερού.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τύπο τοιχοποιίας απαιτεί στεγάνωση. Είναι σχεδιασμένο για αναμιγνύεται μόνο με νερό και μπορεί να συνδυαστεί με την άριστη τεχνολογία του γαλακτώματος PENECRYL™ ELASTIC.

Συσκευασία : Σακί 22.70 kg 

Απόχρωση :  ΛΕΥΚΟ.

Απόδοση :  2- 3 kg/m2 σε δύο στρώσεις.

Aραίωση :  6 Lt νερού ανά σακί 22,7 kg .


Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το PENETRON® SEAL COAT™ είναι ένα τσιμεντοειδούς βάσης, με τροποποιημένα πολυμερή στεγανωτικό υλικό, για επίστρωση επιφανειών υψηλών απαιτήσεων. Αποτελεί τη βάση των συστημάτων SEAL COAT™ SYSTEMS, για στεγάνωση και προστασία του σκυροδέματος και άλλων επιφανειών, από τη διείσδυση νερού. Μετά την εφαρμογή, το υλικό ωριμάζει εντός 3-4 ωρών, ενώ απαιτεί 24 ώρες για την πλήρη ωρίμανση και διαμόρφωση μίας σκληρής στεγανωτικής στρώσης, η οποία γίνεται αναπόσπαστο τμήμα της επιφάνειας. Τα SEAL COAT™ SYSTEMS μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε τύπο τοιχοποιίας απαιτεί στεγάνωση. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε τοιχοποιίες, είτε εφαρμόζεται ως τελική στεγανωτική στρώση, είτε αναμιγνύεται με καθαρή άμμο αδρανών, για στεγανοποιήσεις, των οποίων η τελική επιφάνεια θα υποστεί βαριά καταπόνηση (όπως εξωτερικά τοιχία υπογείων). Τα αδρανή που περιέχει είναι τέτοιας διαβάθμισης, ώστε βοηθούν να κλείνουν εύκολα οι οπές του σκυροδέματος. Τα SEAL COAT™ SYSTEMS μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη της χρονοβόρας και δαπανηρής μεθόδου τριψίματος των επιφανειών για την επίτευξη λείας και ομοιογενούς επιφάνειας. Ακόμη, παρέχουν μία ομοιόμορφη και συνεκτική εμφάνιση σε επιφάνειες τοιχοποιίας και σκυροδέματος. Τα SEAL COAT™ SYSTEMS αποτελούν ιδανική λύση για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονιάματα, πέτρα, τούβλο και άλλους τύπους τοιχοποιίας. Το PENETRON® SEAL COAT™ είναι σχεδιασμένο για αναμιγνύεται μόνο με νερό και μπορεί να συνδυαστεί με την άριστη τεχνολογία του γαλακτώματος PENECRYL™ ELASTIC, ώστε να παράγει μία σειρά λύσεων στεγάνωσης, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. Τα SEAL COAT™ SYSTEMS μπορούν να εφασμοστούν σε εσωτερικά και εξωτερικά τοιχία, υπόγεια ή υπέργεια. Διατίθενται σε λευκό ή γκρι χρώμα και παρέχουν μεγαλύτερη προστασία ενάντια στην υγρασία από άλλους στεγανωτικούς τύπους βαφών. 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το PENETRON® SEAL COAT™ χρησιμοποιείται για στεγανοποιήσεις επιφανειών από σκυρόδεμα ή γενικά τσιμεντοκονιάματα, οι οποίες υπόκεινται σε θετικές και γενικά μικρές υδροστατικές πιέσεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ  Εύκολο στην εφαρμογή (με βούρτσα ή ψεκασμό)  Ενός συστατικού τσιμεντοειδές υλικό  Διαπερατό από υδρατμούς.

Άριστη πρόσφυση σε κατάλληλα προετοιμασμένη επιφάνεια .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Προετοιμασία Επιφάνειας: Καθαρίστε την επιφάνεια, έτσι ώστε να είναι ελεύθερη από λάδια, χρώματα, παλιές επιστρώσεις, χαλαρά και σαθρά στοιχεία, κ.λ.π. Αρμοί εργασίας, φωλιές κακής σκυροδέτησης, ρωγμές, σκασμένες και αποφλοιωμένες επιφάνειες, καθώς και μεγάλα κενά πρέπει να επισκευαστούν με το κατάλληλο επισκευαστικό υλικό. Γενικά, οι «φουρκέτες» και τα άλλα σίδερα, που βγαίνουν από τις επιφάνειες που θα στεγανοποιηθούν, θα πρέπει να κοπούν σε βάθος τουλάχιστον 2,5 cm και στην συνέχεια να γεμιστεί το κενό με το κατάλληλο επισκευαστικό υλικό της PENETRON®. Νοτίστε μέχρι κορεσμού την επιφάνεια εφαρμογής, λίγο πριν την επίστρωση του υδαρούς μίγματος του PENETRON® SEAL COAT™.

Ανάμιξη: Αναμίξτε 5,7 Lt νερού για PENETRON® SEAL COAT™ γκρι ή 6 Lt νερού για PENETRON® SEAL COAT™ λευκό, ανά σακί 22,7 kg SEA LCOAT™, με μηχανικό αναδευτήρα (δράπανο).

Εφαρμογή: Εφαρμόστε ομοιόμορφα την πρώτη στρώση με κοντού τριχώματος βούρτσα, εξασφαλίζοντας το γέμισμα των πόρων, των οπών, και των κενών της επιφάνειας, πάνω στην οποία εφαρμόζεται .

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Σοβαρές οφθαλμικές βλάβΕΣ -  Ερεθισμός του δέρματος

Δερματική ευαισθητοποίηση - Τοξικότητα για τις αναπνευστικές οδούς .

Οξεία τοξικότητα - Χρόνια επικινδυνότητα για το υδάτινο περιβάλλον 

  • Μακριά από παιδιά 
  • Αποφεύγετε την επαφή µε το δέρµα 
  • Σε περίπτωση επαφής µε τα µάτια πλύνετέ τα αµέσως µε άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συµβουλή 
  • Φοράτε κατάλληλα γάντια και συσκευή προστασίας µατιών/προσώπου 
  • Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αµέσως ιατρική συµβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα 
  • Να χρησιµοποιείται µόνο σε καλά αεριζόµενο χώρο

MPN
20201229180
Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.