NanoPhos SURFAPAINT AQUA X 3lt - Λευκό Αδιάβροχο Χρώμα Υψηλής ποιότητας

Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο
24,00 €
με ΦΠΑ

Προστατεύει και αδιαβροχοποιεί τις βαμμένες επιφάνειες επιτρέποντας τη διαπνοή τους. Αδιαβροχοποιεί τη βαμμένη επιφάνεια, εμποδίζοντας την εξωτερική υγρασία και το νερό της βροχής να διεισδύσουν.  Η υψηλή ανακλαστικότητά του το καθιστά "ψυχρό χρώμα". Είναι ιδανικό για οικοδομικές επιφάνειες που εκτίθενται σε υψηλά ποσοστά υγρασίας και αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως παραθαλάσσιες περιοχές. 

AQUA X - Nanophos

Το SurfaPaint Aqua X είναι ένα ακρυλικό ψυχρό χρώμα υδατικής βάσης ιδανικό για επιφάνειες με υψηλή υγρασία. 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η σύσταση του SurfaPaint Aqua X προστατεύει και αδιαβροχοποιεί τις βαμμένες επιφάνειες επιτρέποντας τη διαπνοή τους. Αδιαβροχοποιεί τη βαμμένη επιφάνεια, εμποδίζοντας την εξωτερική υγρασία και το νερό της βροχής να διεισδύσουν. Οι σταγόνες νερού δεν απορροφώνται στο υπόστρωμα αλλά μένουν στην επιφάνεια ενώ ταυτόχρονα οι υδρατμοί στο εσωτερικό διαπερνούν το χρώμα αφήνοντας τον τοίχο να αναπνέει. Η υψηλή ανακλαστικότητά του το καθιστά "ψυχρό χρώμα". Είναι ιδανικό για οικοδομικές επιφάνειες που εκτίθενται σε υψηλά ποσοστά υγρασίας και αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως παραθαλάσσιες περιοχές. Εμφανίζει πολλή καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα εφαρμογής και ελαστικότητα. Διατίθεται σε λευκό χρώμα και μπορεί να χρωματιστεί μόνο σε ανοικτές αποχρώσεις. 
 
EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εξωτερικές επιφάνειες (τοίχοι, τοιχοποιία, τσιμέντο, γυψοσανίδα), Επιφάνειες με υψηλή υγρασία.
Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμογή: Το SurfaPaint Aqua X μπορεί να εφαρμοστεί απ'ευθείας σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες τοίχων (τοιχοποιία, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες) και όπου εφαρμόζονται υδατικά ακρυλικά χρώματα. Νέα υποστρώματα από τσιμέντο και νέες τοιχοποιίες θα πρέπει να έχουν ωριμάσει για περισσότερο από 3-4 εβδομάδες πριν από την εφαρμογή του ασταριού. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε για αστάρωμα SurfaMix P. Αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του επιχρίσματος.
Προετοιμασία: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές πριν την εφαρμογή. Αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά.
Οδηγίες εφαρμογής: Ανακατέψτε καλά πριν την εφαρμογή. Για ρωγμές μεγαλύτερες από 1mm, καλύψτε το κενό με ένα κατάλληλο στόκο. Σε περίπτωση που απαιτείται αραίωση προσθέστε μέχρι 10% νερό κατ'όγκο. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 8-35⁰C. Εφαρμόστε 2-3 στρώσεις χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας πινέλο, ρολό ή με ψεκασμό έχοντας ακροφύσιο διαμέτρου 1,4 mm ή περισσότερο. Μην βάλετε περισσότερη ποσότητα από τη συνιστώμενη. Βεβαιωθείτε ότι οι γωνίες και οι άκρες καλύπτονται επαρκώς. Πρόσθετες στρώσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 4-6 ώρες μετά την προηγούμενη εφαρμογή.
Καλυπτικότητα: 10-12 m²/L.
ΤΕΧΝΙΚΟ  ΦΥΛΛΑΔΙΟ :  πατήστε ΕΔΩ
ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ :   Πατήστε ΕΔΩ
%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg
Το προϊόν ΔΕΝ έχει ταξινόμηση ΚΙΝΔΥΝΟΥ κατά τις διατάξεις του Κανονισμού (CE) 1272/2008 (CLP). Το προϊόν σε κάθε περίπτωση εμπεριέχοντας επικίνδυνες ουσίες σε συγκέντρωση τέτοια που θα πρέπει να ανακοινωθεί στον τομέα αρ.3, αιτεί μια κάρτα δεδομένων ασφαλείας με κατάλληλες πληροφορίες, σε συμφωνία με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2015/830. 
MPN
5200351109642
6 αντικείμενα
Δεν υπάρχουν κριτικές

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.