ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Available
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

N-THERMON 9mm NEOTEX - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ Πλάκες...

NEOTEX
7,30 €
Πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης N-Thermon πάχους 9mm ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα.   
  • Μειωμένη τιμή / -1,20 €
Available
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

N-THERMON 6mm NEOTEX - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ Πλάκες...

NEOTEX
5,30 € 6,50 €
Πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης N-Thermon πάχους 6mm ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα.
Available
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΟΠΛΙΣΜΟΙ

Αντιαλκαλικό πλέγµα οπλισµού Strong Net - Kraft...

KRAFT
1,35 €
Αντιαλκαλικό πλέγμα οπλισμού 165gr/m , της βασικής στρώσης του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης ClimaTotal από υαλοΐνες. Επίσης χρησιμοποιείται και ως αναπόσπαστο συστατικό της αντιρρηγματικής στρώσης του συστήματος ClimaComfort για όψεις. Είναι κατάλληλo για εσωτερική και εξωτερική χρήση και φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον.
Out of stock
ΚΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Συγκολλητικό & προστατευτικό Συστήµατος...

KRAFT
Κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, ενός συστατικού, τροποποιημένο με οργανικά πρόσθετα. Είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που συνιστάται για την συγκόλληση και το σοβάτισμα θερμομονωτικών πλακών στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Αποτελείται από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers, βελτιωτικά πρόσθετα. Έχει πολύ ισχυρή πρόσφυση σε όλα τα συνήθη...
Out of stock
ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Neopor EPS 80 - Kraft Paints - Πλάκες...

KRAFT
To Neopor EPS 80 Grey αποτελεί ένα νέο καινοτόμο υλικό Διογκωμένου Πολυστυρενίου, το οποίο χρησιμοποιείται στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Έχει ασημένιο γκρι χρώμα και προσφέρει σημαντικά βελτιωμένη θερμομονωτική απόδοση (15%-20%) σ. Με εξαίρεση τη βελτιωμένη θερμομονωτική του απόδοση ακόμη και σε χαμηλές πυκνότητες σε σχέση με το Διoγκωμένο...
Product available with different options
ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Clima Roof KF-2 Latex - Kraft Paints -...

KRAFT
Το CLIMA ROOF KF-2 LATEX είναι ένα ειδικό πρόσθετο ακρυλικής βάσης ενίσχυσης του στεγανωτικού συγκολλητικού τσιμεντοειδούς κονιάματος CLIMA ROOF KF-2, που είναι κατάλληλο για στεγανοποίηση και προστασία δαπέδων και ειδικότερα δωμάτων. Αυξάνει την ελαστικότητα του συστήματος και την αντοχή στην UV ακτινοβολία.
Product available with different options
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

NEOTEX N-THERMON , καινοτόμο σύστημα...

NEOTEX
Καινοτομικό σύστημα θερμομόνωσης μικρού πάχους, ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα. Κατάλληλο επίσης για εξωτερικές θερμομονωτικές εργασίες.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.